Tuesday, February 28, 2012

running low day

Masa isi minyak kat mobil jalan pahang tadi tersengeh2 sensorang...sebab terfikir betapa hari ni penuh dengan benda2 'kehabisan'.

* pagi tadi kebulur ...kehabisan air mineral dalam kereta..selalunya mesti ada air2 3 botol standby dlm kereta.

*entah kenapa rasanya duit joli dlm atm tu pun mcm nak kehabisan jugak.hahaha.

*minyak kereta dalam pun dah kelip kelip mintak diisi..

*topup tune talk ni ntah masa bila pulak habisnyaaa..rasanya smlm ada berpuluh ringgit lagi..haha..

*bateri phone dua dua pun dah low....satu masih ada nyawa ikan..satu lagi kojol terus.nasibla...

*bateri hayat body pun low jugak.lepas lunch terus pengsan sakit kepala tak boleh bangun..


Hmmmm..mmg akan ada hari2 begini muncul dalam hidup sesekali...merasa miskin juga nikmat.

1 comment:

  1. betul tu.. kadang2 sy juga merasai nikmat sebegitu.

    ReplyDelete