Monday, October 29, 2018

Kedai Hamper KL - Ima Bloomwood Jalan Pahang

Anda sedang mencari kedai hamper di Kuala Lumpur ? 
Anda sedang cari hamper yg cantik & ekslusif ?
Anda sedang cari hamper yg lain dari yg lain utk event anda tak lama lagi ?
Anda sedang cari hamper yg lagi best dari pasaraya ?

Ya ! Anda berada di tempat yang betul.

Kami di Ima.Bloomwood | Hampers,Gift & Candy Buffet boleh membantu anda.
Kepakaran kami ialah menyediakan pelbagai jenis hamper ekslusif pelbagai bajet mengikut tema event. Menarik kan ?

Kami menyediakan 2 jenis packaging : netting / shrink wrap.

Whatsapp ke no ini www.wasap.my/60173971570 untuk tempah hamper. 

Berikut adalah latest design kami :










Kalau nak tengok lagi byk design, boleh follow di ig ima.bloomwood / album hamper di Facebook .

Friday, October 5, 2018

Hamper Delivery KL by Ima Bloomwood

Hi ! Terima kasih sudi lawat blog Ima. 

Mungkin anda sedang mencari hamper di KL di waktu bukan perayaan. Bila tengok di pasaraya macam jual kotak aje kan ? Alahai...tak bestnya nak bagi orang kan..

HAMPER DELIVERY KL

Ima.Bloomwood buat hamper sepanjang tahun & menyediakan penghantaran sekitar KL pada kadar berpatutan bermula dari RM20. 

Seperti yang Ima selalu beritahu customer, Ima buat hamper ikut bajet, jenis event & kepada siapa penerima hamper tu. Maknanya, kalau bajet RM 100 hamper utk bos-bos, isi dalamnya tak samalah dengan hamper RM 100 untuk kanak-kanak.

Macam tu lah lebih kurang :)
So, setiap customer mmg akan dapat design yg berbeza-beza isi dalamnya. Yang pasti, isi dalam hamper, kita pilih yang sedap-sedap, halal & ada brand sahaja.. Ima tak letak keropok ( jajan ) dalam hamper yang harga RM70 ke atas, kecuali customer yang request.


2 JENIS PACKAGING
Anda boleh pilih 2 jenis packaging untuk hamper iaitu netting / shrink wrap ( transparent ).

Hamper Delivery KL - Hamper Jenis Netting

Hamper Delivery KL - Hamper Jenis Shrink Wrap ( Transparent )


Kalau ada apa-apa pertanyaan, boleh terus whatsapp Ima --> www.wasap.my/60173971570 .
InsyaAllah Ima reply segera :)

Just beritahu Info : bajet, kuantiti & tarikh nak hamper.

Latest Update :

Saturday, August 4, 2018

Nak tempah Hamper KL, ingatlah Ima Bloomwood

Assalamualaikum, 
apa khabar semua ?

Raya lepas, ima sambut raya secara sederhana sahaja. Tak bersakan-sakan.  Sebab nyai ( nenek ) Ima baru sahaja meninggal pada 10 Ramadhan lalu. Masih sayu sebab Ima sangat rapat dengan nyai, ke mana-mana selalu bawa nyai berjalan.

Apa pun, semoga Allah tempatkan Nyai ditempat para solihin, amin.


BUAT HAMPER SEPANJANG TAHUN

Ya ! Untuk followers baru yang belum mengenali Ima, Ima buat hamper sepanjang tahun. Order lah bila-bila masa untuk sebarang majlis. Jika anda sedang mencari hamper yang lagi best dari pasaraya ( almaklumlah hamper pasaraya sadis sadis selalunya ), jgn lupa contact Ima ya !

InsyaAllah Ima akan sediakan hamper ikut bajet & berdasarkan event anda.

Contohnya :
Jika nak tempah hamper untuk Team Building & Bajet 1 hamper ialah RM300.
Ima akan tanya details, hamper ni utk group ke individual ?

Jika utk group ( 6 orang ), biasanya, ima akan pilih makanan yg sesuai & mudah dibahagi-bahagi kepada 6 orang tu. Best kan ? Tak de lah macam sorang dapat brg best,, yg lain dapat yg biasa-biasa. Kita bahagi sama rata.


MINIMUM HARGA HAMPER 
Customer Ima sedia maklum, hamper Ima memang sarat dengan pilihan barang/ makanan yg best-best. Pilihan coklat dari brand-brand seperti Kit Kat, Ferrero Rocher, Cadburry, Hersheys dll. Dan Ima pilih makanan yg halal sahaja utk dimasukkan dalam hamper.

Ya ! Ima memang memilih.

80% dari isi hamper adalah dari brand-brand yg dikenali. Bukan main taram saja.
Jadi, harga minimum untuk Hamper (berbakul) ialah RM 80. 

Yang pasti,
Ima akan berusaha seboleh mungkin untuk hasilkan hamper itu nampak lebih mahal dari harganya.
Itu memang kepakaran kami . Wah giituuuww ~ :)




Okay ! Jangan segan-segan whatsapp Ima tau untuk tempah hamper. 

Klik kat link ni --> www.wasap.my/60173971570

Boleh tgk design-design hamper Ima di sini --> #hamperimabloomwood

Website : www.imabloomwood.com


Jumpa lagi !



Monday, June 25, 2018

Coklat Untuk Chocolate Fountain

Chocolate Coin Khas Untuk Chocolate Fountain / Chocolate Dipping.
 =========================


Tahukah Anda,
Coklat cair yg digunakan untuk chocolate fountain TAK BOLEH pakai yang jenis biasa-biasa di kedai kek tu. Sebab coklat tu berat / tebal & boleh merosakkan mesin chocolate fountain dengan cepat.

Maka dgn itu, untuk memastikan chocolate fountain anda tahan lama, sebaiknya gunakan coklat khas dari kami. Ia memang dibuat khas untuk chocolate fountain.

Tekstur yg lembut & ringan,
Sedap, tak pahit atau terlalu manis.
Sesuai untuk chocolate fountain & chocolate fondue.
Digunakan oleh surprise planner & untuk candy buffet.

Flavour : Chocolate Milk

Harga :
1kg : RM30
2kg : RM 58
5 kg : RM 109

Postage : 
1kg - RM10,
2kg - RM15
5kg - RM 30
Self Pickup : Jalan Pahang, KL

Cara Guna :
Cairkan chocolate coin sebelum dituang ke dalam chocolate fountain.

Whatsapp to order :
www.wasap.my/60173971570/chocolatecoin

Saturday, June 2, 2018

Hamper Raya Simple Ready Made Kuala Lumpur 2018

Hi Assalamualaikum,

Selamat Berpuasa semua !
Ima singgah sekejap blog ni sambil-sambil buat tempahan hamper. Nak take five kejap, tarik nafas dari bergelumang dengan beratus hamper.

Alhamdulillah,
terima kasih kepada semua yang beri kepercayaan pada Ima untuk tempahan hamper raya 2018 ni.

Adakah anda sedang mencari hamper yang simple, ready made & modern look ?
Wah, dah macam iklan baju pulak kan ? Hehehe.

Well, hamper pun ada fashion tau..!

Ni antara beberapa design baru hamper raya tahun 2018. Boleh cuci-cuci mata tengok ya.
Dah hujung-hujung Ramadhan ni, tak payah survey jauh-jauh sangat, nanti tak jumpa hamper. Hehe.
Whatsapp je ima - www.wasap.my/60173971570 untuk order ya.

Boleh Self Pickup di Jalan Pahang, Kuala Lumpur
atau boleh roger ima untuk delivery KL Area.

Jauh-jauh Ima tak dapat nak tolong, unless bulk order ( lebih 10 hamper ), insyaAllah Ima boleh cuba arrangekan.












Cepat-cepat..sempat lagi nak order hamper Aidilfitri untuk client, bisnes partner, parent, mertua, cikgu dan orang tersayang.

Boleh tengok di Instagram --> https://www.instagram.com/ima.bloomwood/
Whatsapp Ima ya.. www,wasap.my/60173971570

.
Thank You ! <3

Friday, May 4, 2018

Agen Hamper Raya Dikehendaki



Hi ! Assalamualaikum,

Adakah Tahun ni anda rasa macam nak enjoy lebih sikit lah raya nanti, atau nak beli baju raya cantik sikit.. nak jalan jauh sikit.. Jom join team @ima.bloomwood, cari duit extra promote hamper raya pada kawan2 terdekat,company sendiri, atau client2 anda.

Pilihan hamper kami yg menarik, unik & memang the bomb pastinya laris di pasaran. Anda pun rasa bangga sebab dapat jual hamper yang ada class gituww. :)

Tahukah anda, ramai yg tak puas hati dgn hamper raya di pasaraya & berharap dpt beli hamper raya yg cantik dan berbaloi-baloi isinya ? Ya ! Kepakaran kami ialah menyediakan hamper cantik dengan pelbagai tema dan mempunyai isi hamper yg terpilih & berbaloi-baloi harganya.



Berminat utk jadi agen kami ? 
=====================

Kami ingin membuka peluang kepada mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan sambil belajar ilmu marketing menggunakan social media. 

Anda tak perlu: 
-Simpan stok 
-Modal

Cuma promosikan perkhidmatan kami dan kami juga beri sokongan material untuk mempromosi produk/servis kami.

Agen yg kreatif mempromosi, komited dan buat lebih dari yg kami beri akan mendapat bonus-bonus special yg akan dimaklumkan.

Margin keuntungan adalah 5-20% dari keseluruhan submit order anda kepada kami.Insyallah jika ada ruang bonus akan diberi kepada mereka yang rajin submit order :) 

Anda juga boleh mempromosi apa sahaja produk Ima.Bloomwood yg ada dalam Ig kami.

Hantarkan wasap ke 017-3971570

Kami akan bimbing anda utk dapatkan income hingga ribuan ringgit ! Let’s raya-raya together 💕💃


So,

Berapakah extra duit raya yg anda nak cari bulan Ramadhan ini ?
Kami akan tunjukkan caranya..


Sekiranya anda bersetuju & tak sabar nak jadi sebahagian dari team kami, bolehlah wasap kami segera ! www.wasap.my/60173971570/agenhamper


Ayuh, meriahkan bulan yang penuh berkah dgn memudahkan orang lain utk bersedekah dengan hamper-hamper yang cantik & menarik !


:)
- Founder Ima.Bloomwood -

Wednesday, April 4, 2018

HAMPER RAYA 2018

Hi ! Assalamualaikum.. Salam Rejab untuk semua followers Kertas & Cinta.

Teringat lagi masa pertama kali Ima memasang tekad untuk buat projek hamper pada tahun 2015. Disebabkan abah yang makin tak sihat & keadaan ekonomi keluarga yang semakin tak stabil sebab sebelum ni, mak abah lah yg bisnes untuk menyara kami sekeluarga. Sekarang abah dah tak nampak & perlu jagaan sepenuhnya & 3 jari kakinya dah dipotong. It wasnt easy for him ...

Tapi itulah life kan ? :)

Tahun demi tahun berlalu dengan keperitan & kebahagiaan yang silih berganti. Pengalaman benar-benar mematangkan cara kita berfikir & menangani cabaran. Alhamdulillah, sejak dari itu pelanggan terus mempercayai Ima.Bloomwood untuk buat hamper & pelbagai servis lain.

Soal kepercayaan adalah sesuatu yg miracle bagi Ima. Kerana kepercayaan adalah gerak hati yang Allah beri pada pelanggan-pelanggan setelah Ima berusaha untuk melakukan yang terbaik dalam bisnes. Jadi bila ada je yg order hamper, Ima rasa syukur sangat-sangat sangat sangat. haaa gituwww :D


PELUANG UNTUK BUAT LEBIH BAIK

InsyaAllah, raya tahun 2018 ni akan ada banyak design-design baru & promosi dari Ima Bloomwood. Kalau anda nak tempah hamper, dah boleh tempah sekarang dah...

Wah! Dah macam tempah baju raya kan ? Awalnya ! Tak..sebenarnya tak lah awal sangat pun.. Bila anda buat booking awal, beritahu bajet & agak-agak berapa unit yang nak tempah, Ima akan buat keutamaan untuk yg dah order. Jadi kalau ada yg last minute order... Ima akan pastikan semua yg pre-order ni akan dapat on time pada hari yang dijanjikan.

Malah, Ima boleh setkan awal-awal jika ada yang nak minta Ima arrangekan delivery untuk customer-customer.

DESIGN BARU ! PROMO PRICE !

Hamper Raya Ekslusif 2018

Hamper Raya Exclusive 2018

Hamper Raya | Chocolate Box 2018

Hamper Raya Exclusive 2018

Apa lagi yang best kalau pre-order hamper raya ?

- Untuk 5 hamper ke atas*, anda akan dapat 2 Free Slot untuk Surprise Birthday Box/ Bouquet untuk dihadiahkan kepada orang yang tersayang.

Best kan ?

So, apa lagi...cepat-cepat whatsapp Ima untuk tempahan hamper ramadhan / hamper raya sebelum 30 April 2018 ini.  Whatsapp 017-3971570

Sementara anda pilih-pilih siapakah calon yang nak diberi hamper, Ima kat sini akan terus mencari idea untuk isi hamper & design yg cantik-cantik pulak. 

Oh ! Ni Ima belanja gambar-gambar hamper yang pasti buat anda tak tidur malam memikirkannya :)


Hamper Kuala Lumpur

Hamper Unik Ekslusif RM 350

Hamper Saiz Besar Cantik

Hamper Cantik Menarik

Hamper Raya Saiz Besar - RM 400