Friday, November 3, 2017

Tempahan Hamper Ekslusif KL

Sedang mencari mana nak tempah hamper ekslusif yang cantik, unik & barang berkualiti ?
Serahkan pada kami, tak perlu pusing merata cari barang dan perah otak macamana nak susun hamper.

Kami bersedia untuk bantu, hamper untuk sebarang event / occasion. Cuma berikan bajet & butiran event, kami uruskan semuanya ! Mudah kan !?

Kalau nak request hamper Mark & Spencer pun boleh, hamper tradisional pun boleh, hamper makanan untuk cabutan bertuah pun boleh :)

Semua boleh lah :D Hehe. Kita discuss kat whatsapp yer www.wasap.my/6013-6010704

Hamper Pertunangan 

Tempahan Hamper Mark & Spencer

Tempahan Hamper Mark & Spencer

Tempahan Unique Gift Basket - Ima.Bloomwood

Gift Box - Ima.Bloomwood


Hamper Ekslusif Besar - Ima.Bloomwood

Hamper Ekslusif Besar - Ima.Bloomwood

Penghantaran Hamper Kuala Lumpur

KL Area Only.Yg jauh2 boleh..tapi ada caj penghantaran yg patut2 lah..Kalau bulk order, insyaAllah.. free delivery. :)


Idea Hadiah Untuk Wanita

Kalau buntu nak bagi hadiah kat wife/tunang/gf/mak/kakak... menangi hati dorang dgn gift yg mcm ni.
Sesuai utk wanita berkerjaya, suka cantik2, into aromatherapy, suka wangi2..

Bagi hadiah ikut personaliti org yg kita bagi. Baru lah apa yg diberi tu akan dipakai dan bermakna.

Jgn bagi toolbox kat geng2 begini yer.... mmg nanti semua spana tukul melayang. Silap hari bulan, bukak toolbox nampak lipstik blusher berus segala bagai .
.