Monday, February 6, 2012

Eh, Jusco pun ada jual buku nota cantik-cantik laaa...


Sabtu lepas sempena Maulidul Rasul yang lepas, Ima Zahra dan kanak-kanak riang menyempatkan diri menjejak One Utama. Parking penuh !!!! Berpusing-pusing dengan penuh kesabaran cari parking. Si Diba pulak dah sedang menahan perutnya yang berkeroncong. Ummi & Angah tak taulah ape yang dorang fikir. Asal nak enjoy je kot??

Patut kita berjalan-jalan sambil selawat hari tu,kan ? Huhu. Tema baju kurung berjubah tu... Tak tahan !

Tiba-tiba ternampak fail-fail dan buku nota yang sangat cute dan mesra alam di Jusco. Waaa...tak payah pergi MPH lagi ! Setakat excited & take note je lah Jusco ada jual buku nota yang unik. Tak beli pun..sebab baru je beli buku nota kat Gramedia Jogjakarta hari tu.


Oh, bagi sesiapa yang mencari kedai kraf/kertas quilling/kertas untuk scrap book, clay dan semua mak nenek kraf, boleh lah ke Craft Haven di One Utama. Errr..tak ingatlah alamatnya..tapi sama area dengan McDonalds laaa.. Okay ! Jangan lupa bawa duit lebih..sebab anda akan pengsan di sana kerana teruja mahu membeli kedai itu. ha ha ha..

Itu saja perkongsian untuk hari ini.. Waaah.. dah macam host tv pulak.

Babai.

3 comments:

  1. wah wah wah..jam berapa k OU..saya pun d OU hari sabtu ^_^

    ReplyDelete
  2. ummi... ima ada di OU dari 4pm-9pm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh! d saat saya juga ada d OU..mungkin belum jodoh bertemu ;)

      Delete