Thursday, July 13, 2017

It's good to be back !

Alhamdulillah.. Ramadhan 2017 berlalu dengan tersangat pantas. Ima betul-betul busy dengan Hamper & bisnes lain.


Syukur alhamdulillah ramai yang membantu. Terima kasih pada customer2 yang sudi memberi kepercayaan untuk Ima siapkan hamper syarikat mereka.

Hamper Raya / Hamper Ramadhan / Hamper Cabutan Bertuah

Hamper Ekslusif Untuk Event / Corporate



Setiap order, Ima akan sentiasa memperbaiki kualiti packaging & barang2 dalam hamper. Ima sentiasa terbuka menerima idea-idea dari customer & seronok nak cuba idea baru. Mana yang mampu, ima akan cuba buat.

Abah masih dalam tempoh rawatan. Jari kaki yang dipotong hujung bulan 4 yang lalu perlu diberi perhatian sepenuhnya. Mak dah sibuk jaga abah. Mata abah semakin tak nampak. Jadi semuanya perlu ditolong. Kadang-kadang rasa frust juga bila tak dapat nak bantu banyak jaga mereka.

Apa nak buat, kerja perlu dibahagi-bahagi, kan ? Mesti ada yang berusaha mencari rezeki sebab perbelanjaan perubatan tidaklah murah. Redha dengan ujian dari Nya. Mudah-mudahan Allah ampunkan dosa dan ringanlah beban di akhirat nanti.

Sesungguhnya dunia ni tempat ujian. Kita mencari redhaNya , kita berusaha menjadi orang yang bermanfaat untuk orang sekeliling.

Selepas Raya, Ima akan lebih fokus pada bisnes-bisnes kesihatan & buat kerja-kerja admin. Kalau nak order hamper untuk event-event, boleh lah buat order seminggu awal supaya Ima boleh buat preparation.

Tapi untuk surprise delivery, chocolate & flower bouquet, tempah gubahan hantaran fresh flowers untuk sekitar KL Area, insyaAllah ima buka bila-bila masa.

Terima Kasih Follow Ig Ima.Bloomwood.

Kalau nak follow kat Ig personal Ima pun boleh.. Ima Zahra_kc
Facebook - Ima Zahra . Sini paling selalu update !

1 comment:



  1. http://tokolelaki.xyz/
    http://tokolelaki.xyz/obat-kuat-viagra-usa-asli/
    http://tokolelaki.xyz/obat-kuat-cialis-80mg/
    http://tokolelaki.xyz/obat-pembesar-penis-klg/

    toko lelaki
    viagra asli
    obat kuat cialis
    semenax asli

    ReplyDelete