Friday, November 13, 2015

IF YOU'RE INTO NACHOS CHEESE , PLEASE COME TO CHEWBIT STATION, BATU CAVES

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi.

Tahun 2015 beri peluang untuk kami berkongsi kesedapan Nachos dengan rakyat Malaysia ( wooaahhhh ! ) . Zaman sekarang zaman cheese. Tak boleh elak. Orang Malaysia suka cheese. Lagi-lagi yang meleleh. 

Ini kegilaan baru yang kami wujudkan di Mamak Republic Batu Caves.


Sekarang tak bosan lagi jumpa kawan-kawan, boleh sambil kunyah Nachos yang kaya dengan cheese ni. Kalau suka pedas, kami provide Chili flakes. Tuanglah sebanyak mana yang anda mahu. Perrgghhh lagi pedas lagi mengancam. 

Cuba tengok ni....

Haaaa...mengancam kan ???


Jom kita zoom sikit. .... yeehaaarr~~~ nyyummiiinyeee ...

CERITA 1
Ada abang tu datang buat kali ke 2 " ha ! Inilah Nachos yang saya termimpi-mimpi semalam"
Amboi bang ! Hebat sungguh penangan Nachos Chewbit Station ni yer? ;)
CERITA 2
Ada kakak ni pulak, datang jauh - jauh hanya untuk tapau. Katanya, kami punya Nachos best, harga pun berpatutan. Siap tanya ada buka kat tempat lain tak ?
Alahai kak, setakat ni belum lagi. InsyaAllah, doakan kami murah rezeki, bolehlah buka kat depan rumah akak satu hari nanti. Masa tu akak belanjalah semua kawan-kawan sedara mara makan Nachos ye kak. :D


Make sure siapa yang datang makan tu nanti, jangan lupa bergambar, posing style legend punya.. lepas tu Hashtag #chewbitstation , Mention @chewbitstation dan bagitau kat semua followers korang. " Ini #nachossedap mesti layan ! " Okay !


Kalau lupa hashtag kami, tak apa ...jgn risau. Setiap kali order, kami akan bagi sticker lawa ni. Kat situ ada tulis Instagram & Facebook kami.

Siapa yang belum datang, boleh follow sekarang. Nanti boleh tahu update terkini kami. Manalah tahu , kami buat roadshow sampai betul-betul dekat pintu ofis ke ..pintu asrama ke.. kan kan...?
( over plak cik temah hari ni . hehehe )



Menu :
 Beef Nachos Cheese
Chicken Nachos Cheese
Nachos Cheese
Vege Nachos Cheese ( ini ada ikut musim )



Tengoklah muka-muka bahagia #chewbitfans yang dah pernah makan Nachos kami.








Apa tunggu lagi ? 

Jom , ramai-ramai serbu Mamak Republic. Cari Stall Nachos CHEWBIT STATION.
Kat sini ada ROTI BAKAR AMIRREKA , NAN CHEESE SEDAP, TANDOORI POWER, ROTI BAKAR TELUR MANIS. 




Ima & Abg Mahmud.
( Kat Mamak ni, orang panggil Abe Roy. Ntah mana si Fauzi ( Amir Raja Lawak ) ni kutip ntah )



1 comment:

  1. DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

    ReplyDelete