Tuesday, July 9, 2013

Mini Hand Paper Shredder untuk dijual


Mini Paper Shredder 
NOW OPEN FOR PRE-ORDER !


Ramai yang tercari-cari mini paper shredder untuk buat quilling. Kat stationary memang berlambak jual yang jenis besar-besar dan kena pakai letrik. No. No ! 

Kami peng'quiller' Malaysia mahu yang boleh pusing-pusing pakai tangan ala-ala buat ABC tu. Just because we LOVE Handmade so much. Besides, the price is much cheaper than the big machine. Rasa macam gedabak sangat kat dalam studio art kan :) Yang kecik macam kat bawah ni senang nak di bawa ke mana-mana.

Mini Paper Shredder : Saiz 17 x 5cm



Ada sesiapa yang mahu shredder begini ?Order dari Ima.

Tinggalkan nama & no telefon pada komen di bawah post ini

atau SMS/Whatsapp Ima < jumlah shredder> < NAMA> ke 013-6010704.

atau tinggalkan komen di Fb KC GIFT SHOP. 

I'll get u back as soon as possible !!

Tq !


10 comments:

  1. hi, boleh tahu tak, saiz sebenar mini paper shredder ni? Saya dah lama mencari paper shredder ni.

    ReplyDelete
  2. hi sara-i !

    Saiz lebih kurang 17cm x 5cm

    so cute !!

    ReplyDelete
  3. ooo... saya tinggal di trg. so, boleh bagi details tak? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau 17cm x 5cm, A4 paper boleh masuk ke?

      Delete
  4. tahan lasak tak? kalau berkotak2 paper dia boleh handle ker?

    ReplyDelete
  5. Salam, ada jual lagi tak paper shredder ni? 😄

    ReplyDelete
  6. Salam , kak saya nak tanya berapa harganya

    ReplyDelete
  7. Assalam.. ada jual lagi x shreder paper ni?

    ReplyDelete