Wednesday, March 21, 2012

how do i know that m in trouble?

org cakap kalau nak tau rahsia perempuan..tengok lah dalam handbag dia..hua hua. tak. sebenarnya bukan org cakap. tu ima yg cakap.


dah sebulan ima kendong beg oren ke mana mana.walaupun baju tak matching langsung dengan handbag yg terang benderang itu..ima tak peduli jugak .


sebab mmg memerlukan semangat juang yg tinggi utk menukar handbag..kalau isi dalamnya berterabur !!!!


Ya Allah...mmg serabut hidup ima akhir akhir ni. tak terbela diri sendiri. master hazil cakap..kalau nak duit banyak masuk...kena layan duit betul2.kemas duit elok elok dalam purse.


hah! no wonder lah lintang pukang kewangan aku lately... tgk lah duit zaman jepun..duit singapore..duit indon..duit mesia tak berapa sen je ada...semua nya berterabur.


bila nak bayar rm 2.20 kat mamak..terpaksa check betul2 duit syiling tu..sebab tak sure duit mesia baru ke..duit thailand ke..huh...rabaks!


macam nilah...jom lah mengemas handbag. jgn tak percaya....kemas hbag ni mcm restructure hidup. huhu...eh..korang perasan tak..lately ima mmg sgt suka hiperbola kan kan kan??


okay...choow....minggu depan ima ada exam syariah...macam ngeri je sebab dah lama tak exam....


ima terlalu beraura kuning sekarang. hijau biru semua dah illek. mmg tak balance.lintang pukang. dah laa...


karang kalau korang baca blog ima lama2 ...nanti berjangkit plak lintang pukang ni....hhmmm wahhh...penyakit ni..... air borne kah??? auuuwwww~


chow.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

  1. hahahaa :) saya sudah mengemasnya ;)

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah ummu !!!hidup sudah lebih tersusun

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah ummu !!!hidup sudah lebih tersusun

    ReplyDelete
  4. ko beli aaa organizer bag.. nak tukar handbag pn senang.. kalau kau x suke, beli pouch kecik2 utk asing2kan brg.. makeup, stationary, ubat2&pad, coins.. senang sket idup ko..

    ReplyDelete